Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü 30 yaşında

Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü, 30'uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor.

10/12/2018 21:43
Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü 30 yaşında

30'uncu kuruluş yıldönümünü kutlayan Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü tarafından organize edilen 7. Bilkent Turizm Forumu, 12 Aralık tarihinde Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Turizm sektörü ve yüksek öğrenim kurumları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini teşvik etmek amacıyla düzenlenlenen 7'nci Bilkent Turizm Forumu, sektörün önde gelen temsilcileri, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşecek. 12 Aralık'ta gerçekleşecek 7. Bilkent Turizm Forumu’nun bu yılki teması, “Turizm 4.0” olarak belirlendi.

“Turizm 4.0” neyi amaçlıyor

Endüstri 4.0” paradigmasından esinlenerek ortaya çıkarılan “Turizm 4.0”, özünde insan, teknik alt yapı ve bilgi ve iletişim teknolojilerinin (BIT) entegrasyonunu sağlayarak, turistlere ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak zengin deneyimlerin sunulmasını amaçlıyor.

Bu yılki Forum’da, başta dijitalleşme olmak üzere, teknolojik gelişmelerin turizm endüstrisi üzerindeki etkilerinin tartışılması ve konu hakkındaki farkındalığın arttırılması hedefleniyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.