Bilgin Yarpınar’ı kaybedeli 12 yıl oldu

Sevgili dostumuz Bilgin Yarpınar’ı elim bir trafik kazası sonucu kaybedeli tam 12 yıl oldu. O’nu, 7 Şubat 2009’da sonsuzluğa uğurlamıştık.

Hasan Arslan Hasan Arslan 06/02/2021 22:05
Bilgin Yarpınar’ı kaybedeli 12 yıl oldu

Yeri, yıllar geçse de asla doldurulamayacak, yokluğunu gün geçtikçe daha da çok hissettiğimiz kıymetli dostumuz Bilgin Yarpınar’ı elim bir trafik kazası sonucu kaybedeli tam 12 yıl oldu.

O’nu, 7 Şubat 2009’da sonsuzluğa uğurlamıştık. Aradan geçen 12 yılda, acımız hiç dinmedi. Buna bir de O’na duyduğumuz özlem eklendi. Bilgin'i sevgiyle anıyor, hiç unutmayacağımızı bir kez daha yineliyoruz.

Bazı insanlar vardır, öyle kıymetli, öyle benzersizdirler ki onları bir fanusun içinde saklayasınız gelir. Bilgin Yarpınar işte öyle biriydi. Zeki, esprili, sıcak, kaliteli, zevkli ve işinde tartışmasız en iyi.

Bilgin Yarpınar....

Türk turizminin son yıllarda yetiştirdiği ender insanlardan biriydi. 7 Şubat 2009 tarihinde sonsuzluğa yürüdü. Öylesine inanmıştık ki iyileşeceğine, bu hazin sonu hiç beklemiyorduk. İşte şimdi inanması da, bu nedenle çok zor oluyor. Bilgin’in trafik kazası geçirdiğini öğrendiğimizde, ben ve diğer arkadaşları “Trafik kazasıdır, olur. Ama Bilgin iyileşip aramıza dönecek” diye düşündük. Ve buna tüm kalbimizle inandık.

Ama olmadı. Yetmedi. O’nun dayanma gücü, bizim dualarımız yeterli gelmedi. Bilgin tüm çabalara rağmen hayata tutunamadı ve aramızdan ayrıldı. Acımız hala taze.

Yitip giden bir dostun ardından veda etmesi hiç kolay değil. İnsan kendi içinde gel-gitler yaşıyor. Anılar canlanıyor, hatıralar ortalığa saçılıyor. Geçmişte yaşananlar hem mutlu ediyor, hem acı veriyor. Birlikte gidilen fuarlar, neşeyle yenen yemekler, dost sohbetleri, mutlu anlar, sıkıntılar, yorgunluklar... Dostum Bilgin’in ardından  hepsi bir bir resmi geçit yaptı yine zihnimde. Yaşamdan Bilgin’li kareler hala taze belleklerde. Hep de öyle kalacak.

Bilgin’in diğer arkadaşları için de durum aynı. Hala biraraya geldiğimizde Bilgin’i konuşuyoruz. Acımız gittikçe daha ağırlaşıyor, boğazımızdaki düğüm hiç çözülmüyor. Ama şu bir gerçek ki, hayat devam ediyor. Ve bizler, Bilgin’i tanıdığımız için mutlu, ama O’nu erken kaybettiğimiz için de çok üzgünüz.

Seni hiç unutmayacağız Sevgili Dostum 'Bilgin...


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.