Bilgili, Soho’yu İstanbul'a getiriyor...

Özellikle moda, sanat, medya ve reklam dünyasında adını duyurmayı başarmış yalnızca seçili kişilerin üye olabildiği, Soho House İstanbul’a geliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bilgili, Soho’yu İstanbul'a getiriyor...

Tepebaşı’ndaki eski Amerikan Konsolosluğu binasında hummalı bir restorasyon faaliyeti var. Özel üyelik sistemiyle çalışan Soho House için hazırlanan binayı 51+51 yıllığına kiralayan Serdar Bilgili yapacağı 80 Milyon Euro’luk yatırımı 10 yılda amorti etmeyi planlıyor

İstanbul eğlence hayatında statüleri etkileyecek, sosyal hayatta kartları yeniden dağıtacak bir kulüp açılıyor. Tepebaşı’nda eski Amerikan Konsolosluğu olarak hizmet veren Palazzo Corpi binası önümüzdeki yıldan itibaren Soho House konseptiyle otel, restoran ve kulüp olarak hizmet verecek.

Konsolosluk binasını 51+51 yıllığına kiralayan ve restorasyon çalışmalarını başlatan Serdar Bilgili konsolosluğun yanındaki araziye ek bir bina daha yaptırıyor. Toplam 5 bin dönüm üzerine oturacak Soho House, ‘özel üyelik’ sistemiyle çalışacak. Soho House uluslararası eğlence piyasasının en bohem mekanlarının başında geliyor. New York, Londra, Miami, Los Angeles, Berlin’de şubeleri bulunan kulübe üye olmak jet-set dünyasında prestij meselesi. (Milliyet)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.