Biblio Globus ve FIT Holidays'ten Moskova'da görkemli etkinlik

Rusyanın en büyük tur operatörlerinden Biblio Globus, Rusya’nın başkenti Moskova’da görkemli bir organizasyona imza attı. Organizasyon, Biblio Globus’un Türkiye’deki ana partneri FIT Holidays ile birlikte, Antalya’nın önde gelen deluxe hotellerinden Cullian Belek'in sponsorluğunda 08 Eylül'de gerçekleşti.

11/09/2023 23:59
Biblio Globus ve FIT Holidays'ten Moskova'da görkemli etkinlik

Biblio Globus'un temsilcileri ve 100'den fazla alt acentesiyle birlikte stratejik partneri Aeroflot'un temsilcilerinin katıldığı özel gece, Moskova'nın ünlü Kızıl Meydanı'ndaki Four Seasons Hotel'de yapıldı. VIP salonda karşılanıp, çeşitli ikramlarla ağırlanan misafirlere Cullian Belek tarafından, hem Antalya’yı hem oteli tanıtan etkileyici bir sunum gerçekleştirildi. 

Misafirlerin keyifli vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlenen gecede; akrobasi show, Rus Dünya Kokteyl Şampiyonu gösterisi ve canlı müzik programları gerçekleştirildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde özel olarak tasarlanmış pasta kesiminin ardından firma temsilcileri, sezonla ilgili kısa değerlendirmelerde bulundular.

FIT Holidays - Biblio Globus işbirliğinin 10'uncu yılı

Akay Group – FIT Holidays Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okudur, konuşmada, “Öncelikle bu harika organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan Biblio Globus ve Cullian Belek temsilcilerine ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu gece, Moskova'nın 876'ncı kutlama yılına denk gelirken, FIT Holidays - Biblio Globus işbirliğinin de 10'uncu yılını tamamlamak üzere olduğumuzu bildirmekten gurur duyuyoruz.

Geçen bu süre zarfında, özellikle 2019 sonrasında turizm sektöründe birçok iniş ve çıkış yaşandı. Bu zorlu zamanlar, işbirliğimizin ve güvenimizin karşılıklı olarak artmasını sağlayarak ilişkilerimizi daha da sağlamlaştırdı. Aldığımız sonuçlar, Biblio Globus’un ülkemize gönderdiği misafirlerin büyük payının FIT Holiday tarafından karşılanması ve operatörümüz tabiri ile de ana partneri olmamızın liderliğini bize destek olan otelci dostlarımız ile pekiştirerek devam ettireceğiz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.