Besa'dan 'Bodrum The Bo Viera' açıklaması

Besa Marin Turizm İşletmeleri, inşaat çalışmaları devam eden Bodrum The Bo Viera projesinde izinsiz ve ruhsatsız olarak inşaata devam edildiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı.

22/01/2020 21:48
Besa'dan 'Bodrum The Bo Viera' açıklaması

Besa Marin Turizm İşletmeleri, inşaat çalışmaları devam eden  Bodrum The Bo Viera projesi ile ilgili olarak açıklama yaptı. Açıklamada, inşaatın ikinci kısmının izinsiz ve ruhsatsız şekilede devam ettiğine yönelik çıkan haberlerin, doğru olmadığı vurgulandı.

Besa Marin Turizm İşletmeleri'nin açıklaması şöyle:

"Son zamanlarda görsel ve yazılı basın ile internette çıkan haberlerde şirketimiz Bodrum The Bo Viera projesi ile ilgili olarak 2. kısımda izinsiz ve ruhsatsız olarak inşaata devam edildiği yönünde haberler yer almaktadır.

Öncelikle belirtmek gerekir ki; “Bodrum The Bo Viera” projemiz ile ilgili olarak inşaat sahasının tamamında birinci kısımdaki imalatların projeye uygun hale getirilmesi dışında hiç bir inşai faaliyet yürütülmemektedir.

Bu kapsamda ikinci kısımda bulunan iş makinası sadece ve sadece birinci kısımdaki ulaşılamayan yerlere malzeme nakli yapmaktadır.

Basın kurum ve kuruluşları başta olmak üzere tüm kamuoyuna duyurulur."

Besa Marin Turizm İşletmeleri A.Ş.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.