Benzersiz yılbaşı keyfi, LykiaLodge Kapadokya’da

LykiaLodge Kapadokya, benzersiz konumu ve eşsiz manzarası ile konuklarına muhteşem bir yılbaşı programı hazırladı. Yeni yıla LykiaLodge Kapadokya‘da girecek olan konuklar, mükemmel hizmet anlayışıyla hazırlanan özel program ile bütün bir yılın yorgunluğunu unutacak ve 2010 yılına mutlu ve eğlenceli bir başlangıç yapacak. Misafirler bütün bir yılın yorgunluğunu LykiaLodge Kapadokya’nın konforlu ortamında dinlenerek atarken, otelin sunduğu üstün hizmet kalitesinin ayrıcalığını da yaşayacaklar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Benzersiz yılbaşı keyfi, LykiaLodge Kapadokya’da

LykiaLodge Kapadokya’da yılbaşı programı, sıcak şarap ve kestaneli “hoş geldiniz” karşılaması ile başlıyor. Akşam 20.00’den gece 01.00’e kadar canlı müzik, zengin yılbaşı menüsü ve limitsiz yerli alkollü içecekler eşliğinde yılbaşı coşkusu yaşanacak. Eğlenceye tam gaz devam etmek isteyenler Lobby Bar’da hareketli bir yılbaşı partisinde eğlencenin tadına varacak. 2010’a keyifli bir başlangıç yapan misafirler yeni yılın ilk gününe ise LykiaLodge Kapadokya’da zengin bir menü ile brunch keyfi yaşarak başlayacak.

LykiaLogde Kapadokya’da ebeveynler gönüllerince eğlenirken, çocuk misafirler de kendileri için oluşturulan özel alanda animasyonlar, çocuk filmleri ve DVD’de sinema keyfiyle yılbaşının coşkusuna ortak olacak. Ayrıca, akşam yemeklerini Lodge Restoran’ın açık büfesinde yiyecek olan minikler için özel bakıcılık hizmeti de veriliyor. Detaylı yılbaşı programı hakkında ayrıntılı bilgi için: 0212 576 74 00 numaralı merkez satış ofisini arayabilirsiniz.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.