Bentour'dan Türkiye'ye 9 info gezisi

Bentour Reisen, Türkiye ile ilgili birçok İnfo Gezisi ve E-Learning platformu kapsayan 2021 eğitim programını kamuoyuna paylaştı.

21/02/2021 21:07
Bentour'dan Türkiye'ye 9 info gezisi

Geçtiğimiz yıl karantinadan sonra Türkiye’ye info gezisi düzenleyen ilk tur operatör olma özelliğini taşıyan Bentour, bu yıl için şimdiden 9 info gezisi planladı. Bentour’un yıllardır Quality Trip başlığı adı altında düzenlediği ve 4-5 gün süren info gezileri katılımcılara birçok otelleri tanıtırken, aynı zamanda ülkemizin insanlarını ve kültürünü tanıma fırsatını sağlıyor.

Gezinin konseptine göre, program akışında şehir ya da bölgesel turları, yemek tanıtımları, kaydırak yarışmaları ya da Golf sahalarında çeşitli yarışmalar gibi aktiviteler yer alıyor.

İlk “Quality-Trip” 13 Nisan'da

13 Nisan tarihinde düzenlenecek ilk “Quality-Trip”, seyahat acentelerde öğrenim gören geleceğin acentelerin katılımı ile gerçekleşecek. Diğer planlanan gezilerin de temaları Aile otelleri, Kaydırak ve Aquapark otelleri, Golf Tatili, Kemer, Ege ve Antalya bölgelerinden oluşurken, ayrıca bir Istanbul gezisi ve Bentour Gold Partnerlerinin katılımı ile geçekleşecek bir organizasyon düzenlenecektir.

Önümüzdeki hafta Bentour Reisen ayrıca 2021 Online eğitim sezonuna start veriyor. Online eğitim kapsamında iki hafta da bir Bentour Reisen bu platformda çeşitli temalar ve hedef kitleleri konu alan programlar ile katılımcıların huzuruna çıkacak.

Seminer şeklinde gerçekleşecek yayınlarda hangi konular ele alınacak?

Geçen sene yeni hayata geçirilen ve bir yayını 45 dakika süren Online Eğitimler ile Bentour Reisen, katılım sağlayan seyahat acentelere birinci elden ilgi çekici bilgileri sağlamayı amaçlıyor.

Seminer şeklinde gerçekleşecek yayınlarda dünya metropolü Istanbul dışında Golf ve Aile Otelleri gibi temalar da ele alınacak. Ayrıca Bentour un 'À la carte' adı altında programında bulunan ve kapasiteleri 20 odanın altında olan

butik otellerin detaylı tanıtımının yanı sıra, seyahat acenteler, Bentour Partner programı, Mavi Turlar, Trend oteller ve Türkiye’nin en gözde bölgeleri başlıkları altında gerçekleşecek online seminer yayınlarına katılım sağlayabilecek.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.