Bentour A la Carte ve Villa kataloglarını tanıtıyor  

Bentour Reisen, daha önce 2014 de yayınlamış olduğu, içinde butik ürünler bulunan 'À La Carte' Kataloğunu, 2020 sezonu için yeniden hazırladı.

25/05/2020 22:02
Bentour A la Carte ve Villa kataloglarını tanıtıyor


 

Bentour Reisen, daha önce 2014 de yayınlamış olduğu,  içinde butik ürünler bulunan 'À La Carte' Kataloğunu, 2020 sezonu için yeniden hazırladı. Pekçok yeni tesisin dahil olduğu katalogda, İstanbul, Akdeniz ve Ege sahillerinden, Kapadokya, Kuzey ve Güney Doğu Anadolu bölgeleri ile Kuzey Kıbrıs'tan oteller yer alıyor. Katalogta oda sayıları 50'nin altındaki oteller yer bulurken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden de 3 tesis yer alıyor.

Bir Türkiye spesiyalisti olan Bentour Reisen, ezber bozarak, yüksek oda kapasiteli otellerin dışında, münferit seyahat eden misafirlere hitap eden À la Carte Kataloğu hazırladı. Ülkemizin misafirperverliği ve kültürünün otantik yanını ön plana çıkaran katalog, pandemi sonrası oluşan münferit tatil eğilimine cevap veriyor.

Bentour Reisen'den villalardan oluşan özel katalog

Dünyaca ünlü Peribacaları ile tanınan Kapadokya’daki doğal oluşumu muhafaza edilmiş mağara otelleri, À la carte misafirleri tarafından özellikle tercih ediliyor. À la Carte Kataloğun dışında Bentour Reisen, bu yıl ayrıca, villalardan oluşan özel bir çalışma da yayınlıyor.

Villa konseptli kataloğun ürün portföyündeki konaklama imkânları, misafirler için son derece özel bir tatil deneyimi sunuyor.

Antalya, Kalkan, Fethiye ve Bodrum gibi bölgelerde bulunan özel havuzlu villalar, aynı anda çok sayıda kişiyle beraber seyahat eden aileler ve gruplar için ideal bir konaklama seçeneği olarak öne çıkıyor.

Tatilcilerin taleplerine göre özel konseptler geliştirecek

Yayınlayacağı 2 özel katalog ile Bentour Reisen, ürün portföyünü genişletirken, gelecekte de aynı strateji ile programında tatilcilerin taleplerine göre özel konseptler geliştireceğini duyurdu.

Kataloglardaki tesislerin rezervasyonları, tüm piyasada yaygın olan sistemler üzerinden yapılabilecek. Otellerin büyük bir bölümü, daha şimdiden, Haziran 2020 ile Ekim 2021 arası sistemler de mevcut görünüyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.