Bentour 2021 yaz programını tanıttı

Bentour, 2021 Yaz Programı'nın tanıtımını online platformda yaptı.

26/11/2020 22:31
Bentour 2021 yaz programını tanıttı

Tanıtım toplantısında geçen sezonun değerlendirmesini yapan Bentour CEO’su ve yatırımcılarından Deniz Uğur, tüm zorluklara rağmen yaşanan dönemin olumlu yanlarının olduğunun altını çizdi.

Yaşanan bu zor süreçte her kurumun birbiri ile iş birliği içinde olmasının  önemini vurgulayan Uğur, 2020 sezonunda pandemi sonrası, alınmış olan önlemlerle, pakete dahil PCR Testi, ücretsiz hastalık sigortası ve cazip iptal şartları ile Türkiye satışlarını ilk açan tur operatörü Bentour olduğunu söyledi. 

Bu yıl pazarlama kanadımıza birçok yatırımlar yaptık 

Bu yıl pazarlama kanadımıza birçok yatırımlar yaptık ve seyahat acente partnerlerimizden olumlu geri dönüşler aldık. 2021 yılında da Seyahat acente partnerlerimizle beraber birçok müşteriyi mutlu edeceğimize inancımız tam" diyen Deniz Uğur, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yeni bir yaz kataloğu, yeni bir Magalog, daha fazla kalıcılık ve seyahat konseptleri ve özellikle butik ürünler ile A La Carte Kataloğu, Kaydırak Kataloğu ve Villa ürünleri ile misafirlerimize yine benzersiz bir tatil deneyimi yaşatacağız."

Türkiye, Corona döneminde de seyahat etmenin mümkün olduğunu net bir şekilde gösterdi

Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati de, online katılımcıları detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Rosati, "Türkiye’yi Yaşamak sloganı ile otantik ve kalıcılık temalı 2021 ilkbaharda yayınlanacak olan Magalog içinde Doğu Anadolu Ekspres, İstanbul'da dinlerin izinde seyahatler,

yoga kurvaziyeri gibi alternatif ürünler bulunuyor. Türkiye bu sezon güvenlik ve hijyen standartlarını yüksek tutabildiğini hepimize kanıtladı ve Corona döneminde de seyahat etmenin mümkün olduğunu net bir şekilde gösterdi" diye konuştu.

"Bir Türkiye spesiyalisti olarak öncelikli amacımız, sorumlu ve sürdürülebilir seyahatler düzenlemektir" diyen Songül Göktaş-Rosati, sözlerini şöyle noktaladı: "Yüksek kalite standardındaki ürünlerimiz de bu amacımıza ulaşmak için iyi bir temel teşkil ediyor."

Katalogların içerikleri

Dijital olarak yayına geçen A La Carte Kataloğun içinde, özenle seçilen, en fazla 50 oda kapasitesi olan tesisler bulunuyor. Genelde tarihi bölgelerde ya da şehir merkezinde bulunan konumları ile bu tesisler, münferit tatilcilere son derece cezbedici bir alternatif sunuyor.

Hedef kitlesi aileler olan 'Villa' ürünleri ile Bentour Reisen yoğun turizm merkezlerinden uzakta özel bir tatil imkânı sunuyor.

Bentour Reisen ana kataloğu 'Bentour Select' içinde, 500’den fazla otel arasında seçilen 174 tesis bulunuyor. Programdaki birçok otel, Türkiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alıyor. Bentour ayrıca 14 yeni tesisi 2021 programına dahil etti.

Katalogta 'See Feel Love' başlığı altında yer alan NG Phaselis Bay Hotel'in yetkilileri Jülide Utlu ve Seçil Yeter, 2021'de açılacak 480 odalı, 5 Yıldızlı, 3 bin 250 metrekarelik bir alanda yer alacak oteli tanıttılar.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.