Bayramın keyfi İstanbul Bosphorus Hotel'de çıkar...

İstanbul’un kalbinde, Boğaz’a ve tarihi yarımadaya nazır bir bayram geçirmek istiyorsanız, yeni adresiniz belli!

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bayramın keyfi İstanbul Bosphorus Hotel'de çıkar...

Kurban Bayramı’nı İstanbul’un doyumsuz manzarası eşliğinde keyifli, konforlu ve huzurlu bir ortamda karşılamak için Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel misafirlerini bekliyor. Kahvaltı dahil 165 Euro+KDV’den başlayan fiyatlarla tatilin, bayramın ve İstanbul’un tadını çıkarabilirsiniz. Kurban Bayramı’nda İstanbul’da olmak ve bu büyülü şehri keşfetmek için yeni sebebiniz  İstanbul Bosphorus Hotel...

İstanbul’da tarihin derinliklerine yolculuk yapmak, alışverişin, eğlencenin ve Boğaz’ın tadını çıkarmak, şehrin içinde kendinizle ve ailenizle bayramın tadını çıkarmak ister misiniz? Konsepti, mimarisi, ayrıcalıkları ve İstanbul’a hakim lokasyonu ile Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, Kurban Bayramı’nda konuklarına yeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Şehrin içinde alışveriş ve eğlence merkezlerine, toplu taşıma araçlarına, kültürel miraslara, Boğaz’a ve renkli gece hayatına olan yakınlığı ile Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, Kurban Bayramı’nı keyifli bir İstanbul masalına dönüştürüyor.
 
Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in, kahvaltı dahil 165 Euro+KDV’den başlayan fiyatlarla Kubran Bayramı’na özel konaklama paketi sizi yenilenmeye ve yeni kalmaya davet ediyor. Eşsiz Boğaz ve tarihi yarımada manzaralarına sahip 212 oda, Arts Restaurant, Barbaros Bulvarı üzerinde bulunan Brasserie Merci, panoramik Boğaz ve İstanbul manzarasına hakim Bar 212 ve Executive Lounge ile Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in birbirinden özel menüleri ile hiç tatmadığınız lezzetleri keşfedebilirsiniz.
 
Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in gün ışığı alan R Fitness&Spa’sında bedeninizi ve ruhunuzu ödüllendirebilir, Bar 212’de Boğaz’a karşı gün batımının keyfini çıkarabilirsiniz.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.