Bayram tatilinde kültür turizmine yoğun talep

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala turizm sektöründe hareketlenme başladı. 21 Nisan’da başlayacak olan Ramazan Bayramı tatilinde kültür turizmine talep yoğun.

02/04/2023 23:33
Bayram tatilinde kültür turizmine yoğun talep

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala turizm sektöründe hareketlenme başladı. 21 Nisan’da başlayacak olan Ramazan Bayramı tatilinde kültür turizmine talep yoğun. Şimdiden otellerde neredeyse boş yer kalmadı. Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, CNN Türk'te yer alan haberde, detayları aktardı.

Ali Onaran, “Son dönemlerde kültür turları ciddi bir artış gösterdi. Bunun da başlıca sebebi, çok da uygun fiyatlarda olması belki. Karadeniz’den tutun da Kapadokya’ya kadar çok ciddi bir talep var. Bayram tatilinde en çok talep alan yerler, Kapadokya ve Karadeniz turları oldu. Tatilcilerin kimi günübirlik rezervasyon tercih ederken kimi de tam tur paketlerine ilgi gösteriyor" dedi.

Onaran, “Kişi başı 5-5 günlük bir tatil 4000-5000 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Bir Karadeniz turu, bir Kapadokya turunda dört günlük bir tatile 3000-4000 TL gibi fiyatlarla erişilebilir. Yurtdışı seçeneklerinde ise, Balkanlar ve Mısır’a da talep yüksek" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.