Bayram rezervasyonları için geç kalmayın...

Etstur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, misafirlerin bayram indirimlerinden yararlanabilmesi için 10 günlük tatil kararının son dakikaya bırakılmaması gerektiğini söyledi

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bayram rezervasyonları için geç kalmayın...

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve TÜRSAB'ın Kurban Bayramı tatilinin 10 güne uzatılması konusundaki önerileri çok ses getirdi. Ancak henüz kesinleşmemesi nedeniyle misafirler tatil planlarını kesinleştiremiyorlar. Karar, Kurban Bayram’ına 1 hafta kala son dakikada açıklanır ise misafirlerimiz, şu anda uyguladığımız %20 - %25'e varan indirimli fiyatları kaçırmak durumunda kalacaklar.

Kurban bayramı tatili, sezonun son yaz tatili imkanıdır. Yaz boyunca deniz, güneş, kum tatili yapamamış misafirlerimize, avantajlı fiyatlarımızı da göz önünde bulundurarak, bu son fırsatı iyi değerlendirmelerini öneriyoruz.

Özellikle Antalya'da pek çok tesis birçok değerli sanatçının gala programlarını düzenleyecek. Misafirlerimiz gündüz güneş, deniz, kum keyfini yaşarken akşamları da birbirinden renkli isimlerin sahne programlarıyla eğlenmeye devam edecekler.

8 Ekim tarihlerine kadar %20-25'e varan bayrama özel indirimli fiyat uygulamalarımız var. Bayrama yaklaştıkça, fiyatlar artacaktır. Misafirlerimizin planlarını yaparken bunu da dikkate almalarını öneriyoruz.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.