Bayram için erken rezervasyon uyarısı...

(AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır, Ramazan Bayramının turizmde 'Yüksek dönem'e tesadüf ettiğini, bu dönemde yabancı turist sayısının en üst rakamlara ulaştığını, bu nedenle Ramazan Bayramı'nda tatile geleceklerin şimdiden rezervasyon yaptırması gerektiğini söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bayram için erken rezervasyon uyarısı...

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının çalışanlarda doping etkisi yapacağını belirtti. Çorabatır, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması durumunda Ramazan nedeniyle tatile çıkamayanlara tatil için fırsat vereceğini belirtti. Çorabatır, Ramazan Bayramı tatilinin uzun olmasının, hem turizmciye hem de çalışanlara katkısı olacağına değinerek, ''Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkması çalışanlara kış öncesi doping etkisi yapar. Yabancı misafirlerimiz tatil sonrası yaşadıkları ülkelere büyük moral içinde gitmekteler. Aynı şekilde Türkiye'de de çalışanlar uzun bir tatil olanağı bulursa kış öncesi çalışma hayatında moral bulur'' dedi.

Sururi Çorabatır, tatilin uzun olmasının insanları tatile sevk edeceğini dile getirerek, şunları kaydetti: ''Tatil süresinin uzun olması iç piyasayı hareketlendirir. Bayramda dinlenmek ve hoş vakit geçirmek isteyenler tatil yörelerine akın edecekler. Eylül ayı tatil için en güzel aydır. sıcaklar bunaltmaz. Okulların başlama tarihininde ileri bir tarihe ertelenmesi çalışanlara ve çocuklu ailelere ayrı bir tatil imkanı sunuyor.''

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.