Başkan Soyer turizm atağı başlattı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, turizmde hedeflerinin Antalya’yı geçmek olduğunu söyledi. İzmir'de turizm atağı başlatan Soyer, Turizm Daire Başkanlığı kurduklarını ve Moskova, Brüksel, Şangay ile Washington'da, İzmir ofisleri açacaklarını belirtti.

18/09/2019 10:57
Başkan Soyer turizm atağı başlattı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, turizm hedeflerini açıkladı. Başkan Soyer, “Antalya’yı bir yılda 14 milyon turist ziyaret ediyor. İzmir; Efes, Bergama dahil sadece 1 milyon turisti ağırlıyor. Hedefimiz turizmde Antalya’yı geçmek” dedi.

Sözcü Gazetesi’nden Deniz Zeyrek’e konuşan Soyer, şu açıklamalarda bulundu:

Turizm Daire Başkanlığı kurduk

“Turizm Daire Başkanlığı kurduk. İzmir’in turizmcileriyle her ay düzenli bir araya geliyoruz. Tanıtım ve pazarlamada maalesef çok zayıf kalıyoruz. Bütün hikayeyi İzmir Vakfı üzerinden gerçekleştireceğiz.

Moskova, Brüksel, Şangay ve Washington'da İzmir ofisleri açacağız. Bunlar 24 saat İzmir’i anlatacak. Antalya’yı bir yılda 14 milyon turist ziyaret ediyor. İzmir; Efes, Bergama dahil sadece 1 milyon turist ağırlıyor. Bizim hedefimiz Antalya’yı geçmek.”

İzmir’e iki flamingolu, üç flamingolu, dört flamingolu restoranlar geliyor

Başkan Soyer, Tuzla’daki kuş cennetine dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir doğa parkı yapacaklarını belirtti. “Flamingolar daha çok ön plana çıkarılacak. Yakında İzmir restoranları yıldız gibi flamingo sembolü ile ödüllendirilecek.

İzmir’e iki flamingolu, üç flamingolu, dört flamingolu restoranlar geliyor” açıklamalarında bulundu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.