Başkan Günel: Kuşadası için İngiliz pazarı 2025'ten daha iyi olacak

WTM Londra'da TGA standında tanıtım çalışmalarını gerçekleştiren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İngiliz pazarının 2026'da 2025'e göre daha iyi geçeceğini söyledi.

07/11/2025 12:44
Başkan Günel: Kuşadası için İngiliz pazarı 2025'ten daha iyi olacak

Belediye heyeti, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) stantında kentin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini ile konaklama imkanlarını çeşitli görsel materyallerle ziyaretçilere aktardı. Başkan Ömer Günel, Belediye Meclis üyeleri Fahrettin Çiçek, Tacettin Özden ve Eda Yurtcan ile birlikte TGA standını ziyaret eden misafirlerle bire bir ilgilenip Kuşadası hakkında detaylı bilgi verdi. Heyet, fuar kapsamında Türkiye'ye İngiliz turist getiren seyahat acentalarının temsilcileriyle toplantılar yaparak ilişkileri güçlendirdi.

Başkan Günel, fuarda Kuşadası'na gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirterek, bölgedeki İngiliz pazarının yabancı kaynak pazarları içinde önemli bir konuma sahip olduğunu vurguladı. Aksiyon'un aktardığına göre, destek verdikleri acentelerle sürdürdükleri çalışmanın kentlerine olumlu yansıdığını aktardı Günel, ülke genelinde İngiliz turist sayısında bir miktar kayıp olsa da Kuşadası'na gelen İngiliz turist sayısında artış gözlemlendiğini söyledi. Başkan Ömer Günel, "Önümüzdeki yıl Kuşadası için İngiliz pazarı 2025’ten daha iyi olacak" dedi.

Ayrıca Günel, esnafa ve turizmcilere yönelik mesajında, fuarda edinilen izlenimler ve kurulan ilişkilerin kente olumlu katkı sağlayacağına işaret ederek, "Buradan Kuşadası’ndaki esnaf ve turizmcilere önümüzdeki yılın İngiliz pazarı açısından kentimiz için 2025’ten daha iyi olacağının müjdesini vermek istiyorum" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.