Başkan Demircan, ‘En Başarılı Turizm Bölgesi Yöneticisi’...

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tourexpi.com'un düzenlediği 'Tourism Destination Management Awards'da 'En Başarılı Turizm Bölgesi Yöneticisi' ödülüne layık görüldü. Başkan Demircan ödülünü, 10 Mart 2010'da ITB Berlin fuarında alacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Başkan Demircan, ‘En Başarılı Turizm Bölgesi Yöneticisi’...

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a turizmcilerden büyük ödül. Başkan Demircan, Beyoğlu’nu turizm merkezi haline getirmesinden, kentte birçok atıl binanın tekrar açılmasından, turizm için son derece önemli olan sanatsal, tarihsel, kültürel ve sosyal etkinlere verdiği yoğun destek için ‘Tourexpi.com tarafından yapılan ankette ‘En Başarılı Turizm Bölgesi Yöneticisi’ ödülüne layık görüldü.

 

Avrupa’nın en büyük turizm seyahat acenteleri çalışanlarına bilgi ve satış desteğinde bulunan ve 5 dilde yayın yapan Tourexpi.com tarafından verilen ödül, 2009 yılının turizm alanında en iyi yöneticilerini belirledi. Türkiye’ye turist gönderen 41 ülkedeki seyahat acenteleri satış elemanlarının oyları ile ilk kez düzenlenen Tourexpi Destination Management Awards ödülü için 21 bin 452 oy kullanıldı. Ödüller, Türkiye’nin partner ülke olduğu Uluslararası Berlin Turizm Fuarı- ITB 2010 Berlin’de 10 Mart’ta takdim edilecek.

 

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın yanı sıra Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Klaus Laepple, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Gloria Resort Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, Holiday Inn İstanbul City Genel Müdürü Osman Öztürk ve Intra Tours Turkey şirketi Berlin’de ödülünü alacak.

 

 

BEYOĞLU’NUN GELECEĞİ TURİZMDE...

 

Tourexpi.com'un düzenlediği "Tourism Destination Management Awards" ödülünü almaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu İstanbul’un kalbi. Turizmin merkezi. Kültür-sanat ve turizm odaklı sektörleri her zaman destekliyoruz.  Beyoğlu’nun gelecek vizyonu turizm ile şekillenecek. İlçemizin turizm merkezi olması için çalışmalarımızı ve desteklerimizi sürdürüyoruz. Turizmcilerimizin bizi layık gördüğü bu önemli ödül, yaptığımız çalışmaların doğruluğunu ispat etti. Bu önemli ödül motivasyonumuzu artırıcı bir rol oynayacak ve yaptığımız yatırımlara ivme kazandıracak” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.