Barış Tansever, 5'inci kez TURYİD Başkanı...

Yeme İçme sektörünün öncülerinden oluşan TURYİD (Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği) 6. Genel Kurul toplantısında yeni yönetim kurulunu belirledi. Oylama sonucunda Barış Tansever 5. kez TURYİD başkanlığına getirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Barış Tansever, 5'inci kez TURYİD Başkanı...

Yeme içme ve eğlence sektöründeki turizm işletmelerin çatı örgütü olarak hizmet veren TURYİD, 6. Genel Kurul toplantısı sonucunda yeni yönetim kurulunu belirledi. Oylama sonucunda başkanlığa 5. kez Sunset Restaurant sahibi Barış Tansever geldi. Başkan Yardımcılığına ise İstanbul Yiyecek İçecek Mehmet Gürs ve Topaz Restaurant Kaya Demirer seçildi.

 

Seçilmesinin ardından konuşma yapan Barış Tansever, “TURYİD'in önümüzdeki dönemde de üye sayısını 3'e katlamayı ve Türkiye’nin farklı bölgelerindeki yatırımcı ve işletmecileri de bünyemize katmayı hedefliyoruz. TURYİD çatısı altında toplanan ve yıllık ciroları toplam 500 milyon dolar olan 250 civarında işletme, sektörün amaçları doğrultusunda güçbirliğini artırma yoluna gideceğiz” diye belirtti.

 

 Yönetim Kurulunda bulunan diğer isimler; Ayşegül İlsever (Lipsi Bar), Ayşem Saraçoğlu (Beymen Brasserie), Ahu Aysal (Les Ottomans Hotel), Umut Özkanca (Masa Restaurant), Ali Akkaş (Köşebaşı), Salih Saka (S&S Music Maker), Cihan Bingöl (Mezzaluna), Aslı Saçar (Lulu’s Cafe Bar), Dr. Faik Öztunç (Divan), Ersoy Çetin (Park Şamdan), Bülent Aydın (Naz Turkish Cusine), Ahmet Uluğ (Babylon).

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.