Barceló Hotel Group'un Kapadokya'daki oteli bu ay açılıyor

İspanyol Barceló Hotel Group, 2024 yılı küresel genişleme planını açıkladı. Bu yıl 400 Milyon Dolarlık küresel yatırım planlayan Barceló Hotel Group, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye bölgesindeki varlığını güçlendirmek için yeni yatırımlarını hayata geçirecek. 2024 planında Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Bahreyn, Umman, Katar ve Türkiye tesis açılacak ülkeler olarak öne çıkıyor.

14/05/2024 12:50
Barceló Hotel Group'un Kapadokya'daki oteli bu ay açılıyor

İstanbul'da Barceló İstanbul ve Occidental Taksim, Ankara'da Occidental Ankara'yı yöneten ve işleten şirket, bu ay Kapadokya'da dördüncü tesisi olacak beş yıldızlı otelini açmaya hazırlanıyor. Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre Barceló Hotel Group, önümüzdeki aylarda da İzmir, Bursa, Konya, Antalya ve Bodrum gibi önemli lokasyonlarda yatırım fırsatlarını değerlendirmeyi planlıyor.

Barceló Hotel Group Orta Doğu, Asya, Akdeniz ve Kuzey Afrika Genel Müdürü José Canals, “Barceló Hotel Group, 2023 yılında küresel portföyümüz genelinde inanılmaz bir başarı elde etti. Buna dayanarak, gelişen küresel seyahat destinasyonlarında ayak izimizi büyütmeyi destekleyecek stratejik bir genişleme yaklaşımı belirledik. MENA bölgesinde uluslararası turizm talebi hızla artmaktadır ve büyüme stratejimiz kilit kaynak pazarlara odaklanacak” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.