Avrupalı turizm akademisyenleri, Bodrum'da toplanıyor...

Avrupa Turizm Araştırmaları Merkezi’nin (ATAM) 46. Olağan Yıllık Konferansı, 7 - 10 Nisan 2011 tarihleri arasında Bodrum’da düzenleniyor. Şimdiye kadar Avrupa ülkelerinin bir çoğunun birden fazla ev sahipliği yaptığı bu konferansa, Türkiye ilk kez ev sahipliği yapıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Avrupalı turizm akademisyenleri, Bodrum'da toplanıyor...

1964 yılında kurulan ATAM, Avrupa’nın farklı ülkelerinde görev yapan, turizm akademisyenlerini bir araya getiriyor. ATAM’ın halen 14 Avrupa ülkesini temsilen 27 aktif üyesi bulunuyor. Akademik-uygulama bakımından turizm konusunda söz sahibi bilim insanlarının bir araya geleği etkinlikte, bilgi alışverişinde bulunacağı belirtiliyor.

 

2007 yılında ATAM merkez üyeliğine seçilen ve konferansın organizasyonu üstlenen Muğla Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof.Dr. Metin Kozak, etkinlik hakkında şu bilgileri veriyor:

 

“Eğitim-öğretim ve proje kapsamında geleceğe yönelik işbirliği olanaklarını tartışacağız. Konferansa, Almanya, Avusturya, Belçika, İngiltere, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Norveç, Polonya, Türkiye ve Yunanistan ülkelerini temsilen toplam 20 bilim insanı katılıyor. Bildiri sunumları sadece asli üyelere açık olacak. Konferans kapsamında, üyeler son bir yıllık dönem içerisinde yürüttükleri proje, dersler ve araştırmalar hakkında bilgi vererek. Yürütlen araştırma sonuçları da bildiri şeklinde katılımcılarla paylaşılacak. Konferans, Bodrum bölgesinin özelliklerini yansıtan çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikleri içine alan kısa süreli günlük turlarla da desteklenecek.”

 

İletişim için: Prof.Dr. Metin Kozak / [email protected]

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.