Avrupa'nın seyahat devleri Antalya'da buluştu

Avrupa’nın en büyük seyahat acentaları birliği olan Quality Travel Alliance (QTA,) 2018 yılı Genel Kurul Toplantısı'nı, Antalya-Belek’te gerçekleştirdi.

24/05/2018 23:16
Avrupa'nın seyahat devleri Antalya'da buluştu

QTA CEO’su Thomas Bösl, Türkiye’nin, Almanya’da acentaların en çok sevdiği destinasyon olduğunu söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Avrupa’nın en büyük seyahat acentaları birliği olan Quality Travel Alliance’ın (QTA) 2018 yılı Genel Kurul toplantısını Antalya-Belek’te gerçekleştirilmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.

TÜROFED de, QTA Genel Kurul Toplantısı için yazılı bir açıklama yaptı. TÜROFED'in açıklaması şöyle:

“Bilindiği gibi, Almanya ülkemiz turizmi açısından en önemli pazarlardan biridir. Bu nedenle; Almanya ile ikili ilişkilerimizin korunması ve geliştirilmesi amacıyla Türkiye Otelciler Federasyonu olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu kapsamda; T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Seyahat Acentaları (TÜRSAB), Akdeniz Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), Belek Turizm Yatırımcılar Derneği (BETÜYAB)’ın destekleri ve sektör bileşenlerinin katkılarıyla ve All Anatolia Genel Müdürü Hüseyin Baraner’in çabaları ile; Avrupa’da Almanca konuşulan ülkelerde (Almanya,Avusturya, İsviçre) hizmet veren RTK, SCHMETTERLİNG, REISELAND, TUI TRAVEL STAR, NECKERMANN REISEN PARTNER/TEAM gibi Reisebüro gruplarının çatı kuruluşu olan ve bünyesinde barındırdığı 8.000 in üzerindeki Reisebüro ile dalında Avrupa’nın en büyük seyahat acentaları birliği olan Quality Travel Alliance (QTA) 2018 yılı Genel Kurul Toplantısı Antalya Belek’te gerçekleştirildi.

Toplantı, 18-20 Mayıs 2018 tarihleri arasında Maxx Royal Belek, Regnum Carya Hotel ve Rixos Land of Legends Hotel ev sahipliğinde, tüm organizasyonların yapılmasında ve transferlerde Meeting Point Turkey ve Regnum Carya Hotel’in büyük desteği ile hayata geçirilmiştir.

Rixos The Land of Legends, Ela Quality Resort, Sentido Zeynep, Gloria Golf Resort, Spice Hotel, Susesi Luxury Resort, Limak Arcadia, Limak Atlantis, Magiclife Masmavi, Calista Luxury, Calimera Maritim Pine Beach ve Rixos Premium Belek ise konaklama destekleri ile katkıda bulunmuşlardır.

Toplantıya; Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, QTA CEO’su Thomas Bösel, Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı ile çeşitli tur operatörü ve acentaların üst düzey yöneticilerinin katıldığı organizasyon başarıyla tamamlanmıştır.

Açılış törenindeki konuşmacılar; gerek ülkemizin gerekse Antalya’nın özellikle Alman turizmi açısından vazgeçilmez oluşunu, 2017 yılında tekrar dünya 6.lığına yükselmesinin turizmdeki gücünden kaynaklandığını belirtmişlerdir.

QTA CEO’su Thomas Bösl; Türkiye’nin, Almanya’da acentaların en çok sevdiği destinasyon olduğunu belirtirken, bu yıl Türkiye sayesinde iyi bir sezon yaşadıklarını dile getirmiştir.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan’ı Osman Ayık ise; 2018 yılında Avrupa pazarında yeni bir ivme yakalamayı amaçladıklarının altını çizerken, böylesine büyük bir organizasyonun Türkiye’nin güvenilirliğini de gözler önüne sereceğini vurguladı.

Ayrıca; organizasyon kapsamında 18 Mayıs 2018 tarihinde de T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğince, Rixos bünyesindeki Land of Legends Theme Park’ta Türk-Alman Dostluk Gecesi Gala Yemeği organize eden kuruluş, çok sayıda üst düzey yönetici ve katılımcının ev sahipliğini gerçekleştirirken, Türk mutfağının seçkin yemekleri, görsel etkinliklerle konuklara sunulmuştur.

Oldukça başarılı geçtiğine inandığımız bu organizasyon süresince emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.