Avrupa’nın en prestijli bisiklet dergisi, Türkiye’yi tanıtacak...

Avrupa'nın prestijli bisiklet dergisi Tour Magazin mayıs ayında Türkiye'ye yer verecek. Tour Magazin, çekimleri için önümüdeki günlerde Antalya'ya gelerek Manavgat, Alanya ve Serik Belek'te parkur alanlarında çekim yapacağı belirtildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Avrupa’nın en prestijli bisiklet dergisi, Türkiye’yi tanıtacak...

Tour Magazin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Klaus Toedt, yaptığı yazılı açıklamada dergilerinin Avrupa ülkelerinde 500 bin traja sahip olduğunu ifade etti. Türkiye'nin bisiklet sporunda söz sahibi olması için derginin mayıs ayı sayısında Manavgat, Alanya ve Belek'teki parkur alanlarının tanıtımını yapacaklarını belirten Toedt, kışın 1 milyon Avrupalı bisikletçinin İspanya, İtalya, Fransa, Malta, Portekiz, Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Kanarya adalarına antrenman yaptığını ifade etti.

 

Biking-Türkei ekibi Türkiye temsilcisi Petra Ottmann'da mayıs ayı çekimleri için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yazılı bilgilendirme yaptıklarını bildirdi. Tour Magazin bisiklet dergisinin Avrupa'nın en itibarlı bisiklet dergisi olduğu bilgisini veren Ottmann, dergi yayınının bölgenin bisiklet sporunda söz sahibi olmasında etkili olacağını belirtti. (tourexpi)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.