ATOR, Türkiye’de eylül tatili maliyetlerini açıkladı

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), eylül ayı başında Türkiye’de üç yıldızlı her şey dahil bir otelde bir haftalık tatilin minimum maliyetinin iki kişi için 100 Bin Ruble'yi geçmediğini belirtti.

23/08/2023 14:10
ATOR, Türkiye’de eylül tatili maliyetlerini açıkladı

Tur operatörlerinin Türkiye tatil tekliflerini inceleyen birlik, eylül ortasından itibaren fiyatların 108-115 Bin Ruble'ye çıkabileceği konusunda uyarırken, mesajında, “Eylül ayı başında Antalya tatil beldelerine haftalık paket turların başlangıç fiyatları, her şey dahil yemekli üç yıldızlı otellerde iki kişi için ortalama 92 Bin 500 ila 100 Bin Ruble arasında dalgalanmakta, ancak ay ortasına doğru 108-115 Bin Ruble bandına çıkarak dört yıldızlı otelde konaklamayı içeren turların başlangıç fiyatlarıyla karşılaştırılabilir hale gelmektedir” ifadelerine yer verdi.

ATOR, eylül ayı ortasında birçok otelin fiyatlarında hafif bir düşüş yaşandığını teyit ederken, eylül başında Antalya’da her şey dahil sistemli dört yıldızlı otelde konaklamalı haftalık tur maliyetinin iki kişi için 95-108 Bin Ruble'ye mal olduğunu, ayı ortasında birçok otelde asgari fiyatların 114-120 Bin Ruble'ye çıktığını kaydetti.

Birlik, eylül ayı başında her şey dahil sistemli bütçe dostu beş yıldızlı otellere haftalık tur paketlerinin başlangıç fiyatlarının iki kişi için 115-143 Bin Ruble arasında değiştiğini ekledi. Bununla birlikte Antalya’daki beş yıldızlı otellerde bir haftalık tatil 180-200 Bin Ruble ve üstüne çıkarken, deluxe otellerdeki bir haftalık tatilin iki kişi için ortalama 350 Bin Ruble civarında olduğu da belirtildi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.