ATOR’dan uyarı… Son dakikayı beklemeyin, rezervasyonunuzu şimdiden yapın

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) yöneticileri, Rus tatilcilere çağrıda bulunarak, Türkiye rezervasyonlarını şimdiden yapmalarını, son dakikaya bırakmamalarını istedi. ATOR Başkan Yardımcısı Artur Muradyan tatilcilere seslenerek, “İşinizi son dakikaya bırakmayın, rezervasyonunuzu şimdiden yapın” dedi.

17/03/2023 14:04
ATOR’dan uyarı… Son dakikayı beklemeyin, rezervasyonunuzu şimdiden yapın

Moskova MITT Fuarı’nın açıldığı gün düzenlenen panelde konuşan tur operatörü Space Travel Genel Müdürü ve ATOR Başkan Yardımcısı Artur Muradyan, Rusya’ya uygulanan yaptırımlar nedeniyle uçak konusunda sorunlar yaşanırken, başta İngiltere ve Almanya olmak üzere diğer ülkelerde Türkiye ve diğer destinasyonlara yönelik erken rezervasyonların arttığını, bu durumda geç kalınması halinde otel bulmakta zorlanılacağını söyledi.

ATOR Başkan Yardımcısı Muradyan, geçen yıl birden çok tur operatörünün aynı uçağı ortaklaşa kullanmalarının olumlu bir gelişme olduğunu ama bunun fiyatlarda artışa neden olduğunu belirterek, "Bu durum 2022'de son dakika turları gibi bir olguyu neredeyse tamamen uygulamadan çıkardı. 2023'te de aynı tablo yaşanacak: Bir daha ‘Son dakika turları’ olmayacak" diye konuştu.

Yaptırımlar nedeniyle Rus havayollarının hâla risk olmadan yurtdışına uçabilecekleri yerlerin sınırlı olduğuna işaret eden Muradyan, “Bu seyahat endüstrisi için hem iyi hem de kötüdür. Kötüdür çünkü hareket alanımızı kısıtlıyor. İyidir bu nedenle yurt dışına gidemeyenler tatillerini ülke içinde yapıyor” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.