Atlasglobal ile Somon Air'den ortak uçuş anlaşması

Atlasglobal Havayolları, Tacikistan’ın havayolları Somon Air ile ortak uçuş anlaşması imzaladı.

13/02/2019 12:20
Atlasglobal ile Somon Air'den ortak uçuş anlaşması

Atlasglobal Havayolları, Somon Air ile kod paylaşımı (codeshare) anlaşması imzalayarak uçuş ağına yeni bir nokta ekledi. 8 Şubat 2019 tarihi itibarıyla geçerli olan anlaşmaya göre, Atlasglobal Havayolları, Somon Air tarafından haftada 3 frekans olarak icra edilen İstanbul-Duşanbe-İstanbul seferlerine kendi kodlarını koyarak satış yapabilme imkanı bulacak.

İki büyük havayolu şirketi arasında yapılan anlaşma sayesinde Atlasglobal Havayolları ve Somon Air hem mevcut iş birliklerini güçlendirmiş olacak hem de her iki havayolunun da birbirinin uçuş ağına erişim imkanı ile yolculara yeni seyahat imkanları sunulmuş olacak.

İşbirliğine yeni hatlar da eklenecek

Codeshare anlaşmasının ardından bir açıklama yapan Somon Air Genel Müdür Yardımcısı (CEO first DEPUTY) Suhrob Juraev, “Bu anlaşma ile Somon Air, Atlasglobal’in Tacikistan’daki güvenilir partner havayolu olma konumunu güçlendirecek. Yakın zamanda İstanbul ve Duşanbe ötesindeki noktaları da anlaşma kapsamına ekleyerek Atlasglobal ile iş birliğimizi genişleteceğiz” dedi.

Atlasglobal Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Arşan da konuyla ilgili olarak, "Tacikistan’ın en güvenilir havayolu Somon Air ile imzaladığımız codeshare anlaşması nedeniyle memnuniyetimizi ifade etmek isterim. Codeshare anlaşması sayesinde yolcularımıza İstanbul ve Duşanbe üzerinden aktarmalı seferler ile daha fazla uçuş alternatifi sağlamış olacağız" diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.