Atlas Oteli eski günlerine geri dönüyor

Restorasyon izni alamadığı için 20 yıldır kapalı bulunan, Celal Bayar ve İsmet İnönü’nün de kaldığı Atlas Oteli, eski görkemli günlerine geri dönüyor.

26/03/2019 21:35
Atlas Oteli eski günlerine geri dönüyor

İzmir’de üç bulvar ve 10 yolun kesiştiği, her gün 500 binden fazla insanın önünden geçtiği bir noktada bulunan Priştina Kent Arşivi (Eski itfaiye binası) yanındaki Atlas Oteli, eski tarihi günlerine geri döndü.

Aslına uygun restore edilip,  güçlendirilen yapı, İzmir’e çok yakışan bir otel oldu. Atlas Oteli sahibi Erdal Keresteci, Celal Bayar ve İsmet İnönü’nün de kaldığı otelin eski görkemli günlerine döndürmenin heyecanını yaşadıklarını dile getirerek, “İzmir’in en güzel kültür varlığını dededen toruna bırakarak koruyacağız” dedi.

İzmir’deki eviniz

Atlas Oteli’nin 55 oda, 50 kişilik bir restoran 24 kişilik cafe ve 75 kişilik toplantı salonuyla İzmir turizmine hizmete hazır olduğunu belirten Erdal Keresteci, “İzmir’deki eviniz sloganıyla hizmet vereceğiz. Konaklamaya gelenlere misafirimiz olduğu anlayışıyla hizmet edeceğiz. 3 yıldızlı otelimiz, 3 ay sonra kısmetse 4 yıldıza kavuşacak” diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.