ATİD 'Turizmin En'leri'ni ödüllendiriyor

Geleneksel hale getirilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Turizmin En’leri Ödül Töreni için geri sayım başladı. Alanında fark yaratan otel, restoran, acente ve projelerin ödüllendirildiği organizasyon, bu yıla damgasını vuracak.

26/02/2020 10:13
ATİD 'Turizmin En'leri'ni ödüllendiriyor

Turizmciler arasında tatlı bir rekabet ile hem hizmet kalitesini yukarıya taşımayı hem de işletmeler arasındaki dostluk ve işbirliğini artırmayı hedefleyen ATİD Turizmin En’leri Ödül Töreni, 8 Nisan 2020 tarihinde yapılacak. Anadolu’nun sektördeki önemli bir ihtiyacını karşılayan organizasyon, Anadolu’nun turizmde marka olması yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Organizasyonun paydaşı olan CAB Grup Medya Genel Koordinatörü Nazlı Ayalp Pala, ödül töreninin kısa sürede büyük başarı yakaladığını belirterek, organizasyonun her sene daha güçlü ve daha etkili gerçekleştirildiğini kaydetti.  Son derece elit jüri üyelerinin akademik bir bakış açısıyla adayları değerlendirdiği vurgulayan Pala, organizasyon kapsamında alanında fark yaratan otel, restoran, acente ve projelerin ödüllendirileceğini bildirdi.

Pala, şunları söyledi: “Akademisyen ve sektörden önemli isimlerin oluşturduğu seçkin jüri üyelerimiz, objektif kriterlere göre değerlendirme yapıyor. Değerlendirme yapılırken ölçülebilinir kriterler koymaya özen gösterdik. Öte yandan organizasyonumuz için hazırlıklara aylar öncesinden başladık. Çok özendik ve titiz bir çalışma gerçekleştirdik. Organizasyonumuzun görkemli geçmesi için hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. İnanıyoruz ki, organizasyonumuz bu yıla damgasını vuracak”

Ödül törenin sektörde tatlı bir rekabet yaratacağını dile getiren Pala, “Ödül törenimiz ile Anadolu turizminin çıtasını yükseltmeyi amaçlıyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.