ATAV, Prestij kitabını Almanca yayımladı...

Antalya Tanıtım Vakfı, Prestij kitabını Almanca dilinde de yayınladı. Antalya Prestij kitabının İngilizcesini Nisan 2008 de yayınlayan ATAV, kitabın Almanca dilinde baskısını da yayınlayarak Antalya'nın tanıtımı konusunda yeni bir adım daha attı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ATAV, Prestij kitabını Almanca yayımladı...
Vakıf Başkanı Nizamettin Şen, 'Tanıtımın sadece Turizm Bakanlığı tarafından yapılmasını beklemek Antalya'ya çok zaman kaybettirmektedir. Her potansiyel ülke için bölgesel tanıtım çalışmaları yapmak doğru olandır. Bugüne kadar İnglizce, Almanca, Rusca ve İtalyanca dillerinde tanıtım materyalleri ürettik. Bundan sonraki hedefimiz Fransa pazarı için yoğun çalışmalar yürütmektir.
Bu pazarda Antalya'nın tanıtım materyali eksiktir. Bakanlığın bizim çalışmalarımıza bugüne kadar maalesef hiçbir katkısı olmamıştır. Bakanlığın bölgesel tanıtım konusunda bölgelerdeki çalışmalara destek vermesini bekliyoruz.'

Antalya Tanıtım Vakfı 1995 yılından bu yana Antalya'nın özellikle yurtdışında tanıtımında ve Antalya'nın markalaşması konusunda bir strateji doğrultusunda çalışmalar yürütmektedir.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.