Ata City Hotel, gün sayıyor...

İstanbul Anadolu yakasının en gözde yerleşim merkezi Ataşehir, yepyeni bir otele kavuşuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ata City Hotel, gün sayıyor...
2012’nin ilk aylarında hizmete girecek olan Ata City Hotel,  özellikle iş dünyasına hitap edecek. 83 deluxe oda, 1 engelli odası, 2 suite ve 1 balayı suiti olmak üzere toplam 87 odanın yer aldığı otel, dekorasyonunda şıklığı ve konforu  bir arada sunuyor.  


Ata City Hotel’in Genel Müdürlüğü’nü, deneyimli turizmci Ali Büyükçakar yürütüyor.

Güzel bir günün en keyifli başlangıcını sunma konusunda daha şimdiden  rakip tanımayan Atacity Hotel’in  zenginaçıkbüfe kahvaltısı, güne zinde bir başlangıç için ideal bir alternatif oluşturacak. Otelin Lobby katında bulunan BistroPub-Bar  da, çayınızı veya kahvenizi yudumlarken, sohbetin tadına varabilirsiniz.



Ata City Hotel’in  şık ve rahat oturma grupları, ev konforu ve rahatlığı sunuyor. Yoğun geçen bir iş temposundan sonra soluklanmak ve kendinize aperatifbirşeyler ısmarlayabilmek için vazgeçilmez bir adres olanAtacity Hotel’in  sağlık kulübü de, şehrin en yeni kaçış noktası olmayı hedefliyor.
Yoğun ve stresli bir günün ardından Atacity Hotel’in sağlık kulübündeki Türk Hamamı'nda veya saunada huzurlu bir arınmaya ne dersiniz? Otel misafirlerine ücretsiz sunulan hizmetlerden biri olan SPA, yenilenmek için birebir.


Göbek taşında dinlenmek, sauna da toksinlerden arınmak, buhar banyosuyla cildinizi gençleştirmek, aromatik masajlarla stresten uzaklaşmak, hep Atacity Hotel’in misafirlerinin yaşayacağı ayrıcalıklar.
Otelin ortalama 25 metrekare olan deluxe odaları, en son teknolojik donanıma sahip. İş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan odalarda, telefon, minibar, air-condition, çalışma masası, Lcd Tv, uydu yayınları, internet bağlantısı, güvenlik kasası, banyoda saç kurutma makinesi ve telefon bulunuyor. Ayrıca,  otelin heryerinde ücretsiz Wi-Fi internet bağlantısı bulunuyor ve lobbyde Busines Centre yer alıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.