Aşı olanın otel masraflarının %35’i devletten

Güney Kıbrıs'ta, 16 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında uygulamada olacak programa göre, Covid -19 aşısı olmuş veya hastalığı son 180 gün içerisinde geçirmiş kişilerin hotel masraflarının bir kısmı devlet tarafından karşılanacak.

13/07/2021 09:36
Aşı olanın otel masraflarının %35’i devletten

Güneyde hükümetin başlattığı turizm teşvik programına 200’den fazla hotel katıldı. 16 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında uygulamada olacak programa göre, Covid -19 aşısı olmuş veya hastalığı son 180 gün içerisinde geçirmiş kişilerin hotel masraflarının bir kısmı devlet tarafından karşılanacak.

Turizm teşvik programından, Kıbrıs vatandaşları ve güneyde daimi ikamet izni olan kişiler yararlanabilecek. Cyprus Mail’in haberine göre, geceliği 80 Euro’yu geçmeyen çift kişilik oda ile kahvaltı ve asgari 3 gece konuklama masraflarının %35’i devlet tarafından karşılanacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.