Argos in Cappadocia’ya 5 birincilik ödülü

Argos in Cappadocia, dünya çapındaki en iyi otel ve konaklama kuruluşlarını belirleyen International Hotel Awards’ın (Uluslararası Otel Ödülleri) Londra’da gerçekleştirilen töreninden ödüllerle döndü.

11/12/2018 19:54
Argos in Cappadocia’ya 5 birincilik ödülü

argos in Cappadocia; ‘Best Sustainable Hotel’ kategorisinde Avrupa ve Türkiye birincisi, ‘Best Classic/Heritage Hotel’ kategorilerinde Uluslararası, Avrupa ve Türkiye birincilik ödülleriyle 5 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Doğuş Turizm otellerinden ve Türkiye’nin ‘içinden köy geçen oteli’ argos in Cappadocia, aldığı küresel çapta ödüllere yenilerini eklemeye devam ediyor. Dünyanın en iyilerini belirleyen ve küresel turizm endüstrisinin önemli etkinliklerinden biri olan The International Hotel Awards (Uluslararası Otel Ödülleri), Londra’da gerçekleştirilen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

argos in Cappadocia 5 ayrı ödülün sahibi oldu

argos in Cappadocia, ‘Best Sustainable Hotel’ kategorisinde Avrupa ve Türkiye birinciliği, ‘Best Classic/Heritage Hotel’ kategorilerinde ise Uluslararası, Avrupa ve Türkiye birincilikleriyle 5 ayrı ödülün sahibi oldu.

Dünya çapındaki en iyi otel ve konaklama kuruluşlarının belirlendiği Uluslararası Otel Ödülleri, uluslararası 5 yıldızlı otel derecelendirme standardını belirleyen tek organizasyon. Uluslararası Otel Ödülleri, küresel konaklama endüstrisinin çok çeşitli alanlarında mükemmelliği belirlemek, vurgulamak ve ödüllendirmek için düzenleniyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.