Aquaworld Belek’e anlamlı ödül

Uluslararası otel zinciri MP Hotels’in Antalya Belek’teki oteli, çevre dostu bir otel olduğunu bir kez daha kanıtladı.

27/07/2021 08:40
Aquaworld Belek’e anlamlı ödül

Çevreye verdiği önem ve aldığı önlemler ile bu çok özel kategorideki ödülü kazanmaya hak kazanan otel, çevre bilinci ile çalışmalarına durmadan devam ediyor.

Doğal çam ormanı içinde yer alan Aquaworld Belek, muhteşem doğası, mavi bayraklı plajı ve Caretta Caretta yuvalarına yaptığı ev sahipliği ile Akdeniz’in masmavi denizine sıfır konumda yer alıyor.

Otel adına ödülü alan Aquaworld Belek Genel Müdürü Cüneyt Kuru açıklamasında şunları söyledi; Rakiplerinden farklılığını ve güzelliğini bulunduğu bölgenin en büyük doğal çam ormanı, renkli florası, uzun ve ince kum plajından alan otelimizin bu doğallığını yıllar boyu sürdürebilmek için ekibimiz ile birlikte yıl boyu süren çalışmalar yapıyoruz. Çünkü biz sloganımızı;” sürdürülebilir turizm’in ancak sürdürülebilir çevre ile sağlanabileceği “gerçeği üzerine kurduk ve bu gerçeği hedef edinerek çabalarımızı ve çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu nedenledir ki; Çevre’ye verdiğimiz destek ve çalışmalarımızdan dolayı otelimize verilen bu anlamlı ve prestijli“TURKEY’S BEST QM ECO FRIENDLY HOTEL “ödülünün değeri çok büyüktür. Bu nedenle, MP Hotels olarak biz de, bu değerli organizasyonu yıllardır başarı ile sürdüren ve sektörümüze büyük katkılar sağlayan GM Turizm&Yönetim Dergisi’ne çok teşekkür ediyoruz.

Son olarak, aldığımız bu değerli ödülün heyecanı ve motivasyonuyla, bugün olduğu gibi, gelecekte de “Sürdürülebilir Turizm“ için “Sürdürülebilir Çevre“ bilincimizi ve etkinliklerimizi tüm hızıyla sürdürmeye devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.