Antalya'ya hafta içi ve hafta sonu ne kadar turist geliyor?

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'ya hafta sonu günlerinde giriş yapan turist sayısının 77 bin olduğunu belirterek, bu sayının hafta içi 50-60 bin civarında olduğunu, Antalya'nın güvenli bir turizm şehri olduğu için tercih edildiğini belirtti.

15/10/2021 11:21
Antalya'ya hafta içi ve hafta sonu ne kadar turist geliyor?

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'ya hafta sonu günlerinde giriş yapan Turist sayısının 77 bin olduğunu belirterek, bu sayının hafta içi 50-60 bin civarında olduğunu, Antalya'nın güvenli bir turizm şehri olduğu için tercih edildiğini belirtti.

"Bulunmaz bir coğrafyadayız"

Antalya'da turizm sezonunun devam ettiğini ifade eden Vali Yazıcı; "Burada kasım ayının 15'ine kadar denize girilebiliyor. Hatta kuzey ülkelerinin vatandaşları kışın bile giriyor. Çünkü denizimiz soğumuyor. Dışarısı soğusa bile deniz suyu sıcaklığımız yüksek oluyor. Çünkü şunu biliyorum. Ben de İngiltere'de kısa bir süre yaşadım. Bizdeki güneşlenme süresi kuzey ülkelerine oranla çok çok uzun. Güneşin en bol olduğu yerdeyiz. Bulunmaz bir coğrafyadayız" dedi.

Antalya'ya hafta sonu günlerinde giriş yapan turist sayısının 77 bin olduğunu belirten Vali Ersin Yazıcı, bu sayının hafta içi 50-60 bin civarında olduğunu, Antalya'nın güvenli bir turizm şehri olduğu için tercih edildiğini vurgulayarak bu kapsamda da herkesi Antalya'ya beklediklerini sözlerine ekledi.

"En uygun fiyata en iyi hizmeti sunuyoruz"

Antalya'nın en lüks otelden, pansiyona kadar toplamda 680 bin yatak kapasitesinin bulunduğunu belirten Vali Yazıcı; "Hizmet sunumunda, otellerimiz ve turizm sektöründeki tüm firmalarımız, dünyanın en üst standartlarında hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetimiz de çok yüksek. En uygun fiyata en kaliteli hizmetini sunuyoruz." ifadelerini kullandı. (İHA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.