Antalya, üç yeni uçuş noktasına daha direkt bağlandı...

Antalya Havalimanı'ndan Paris, Stokholm ve Düseldorf'a direkt uçuşlar başladı. Batı Akdeniz bölgesi ile Avrupa ülkeleri arasındaki havayolu ulaşımı Antalya-Paris, Antalya-Stokholm ve Antalya-Düseldorf tarifeli seferleri ile daha da genişliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Antalya, üç yeni uçuş noktasına daha direkt bağlandı...
Akdeniz bölgesinin en büyük havalimanı olan Antalya Havalimanı'ndan 2 Ekim Cuma günü Paris'e, 3 Ekim Cumartesi günü ise, Düsseldorf ve Stokholm'e ilk direkt uçuşlar gerçekleşti. ICF Airports (Fraport-IC İçtaş Antalya Havalimanı Terminal Yatırım ve İşletmeciliği A.Ş.) tarafından işletilen Antalya Havalimanı'ndan Paris, Düseldorf ve Stokholm'e, 2 Ekim Cuma ve 3 Ekim Cumartesi günleri THY'nin direkt seferleri başladı.

ICF Airports yetkilileri, Antalya'dan Paris, Düseldorf ve Stokholm'e uçan ilk yolcuları, iyi yolculuklar mesajları taşıyan beyaz güller ve lokumlarla uğurladı. 2008 yılı içerisinde 9 milyon yolcu sayısına ulaşan Antalya Havalimanı'ndan Paris'e yapılacak seferler pazartesi ve cuma günleri, Düsseldorf ve Stokholm'e yapılacak seferler ise, cumartesi günleri gerçekleşecek.

Üç yeni destinasyonla birlikte uluslararası yolcu trafiğinde Türkiye'nin en büyük havalimanı sayılan ICF Antalya Havalimanı'ndaki hareketliliğin artması, şehre yüksek gelir grubuna mensup turistlerin çekilmesi ve turizmin 12 aya yayılması bekleniyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.