Antalya eski İl Turizm Müdürü İbrahim Acar, milletvekili aday adayı oldu
Antalya’da 15 yıl süreyle görev yaptıktan sonra görevden alınan İl Kültür ve Turizm Müdürü İbraim Acar AKP’den milletvekili olmak için aday adayı oldu.

Antalya’da turizm sektörünün farklı kesimlerinden değişik partilere başvurular yapıldı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı tarafından 2020 yılının Aralık ayında görevden alınan Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Mayıs 2021’de resmen görevden alındıktan sonra yerine Dr. Candemir Zoroğlu atanmıştı.
Görevden alınan İbrahim Acar’ göreve iade davası açtı ve davayı kazandı. Acar Ocak sonunda görevine geri döndü. Ancak İbrahim Acar yeniden görevden alındı.
Diğer turizmci adaylar
Antalya’dan milletvekiliiği için TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır CHP’den, Seyahat Acentarı Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Hamit Kuk da İyi partiden milletvekilliği için aday adayı olmuştu.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: