Antalya, en güvenilir tatil şehri...

Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi ve Turizm Araştırma ve Strateji Merkezi Başkanı Hüseyin Baraner, Antalya'nın gasp, hırsızlık ve kredi kartı dolandırıcılığı gibi konularda suç oranının en az olduğu destinasyon olduğunu söyledi

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Antalya, en güvenilir tatil şehri...

Hüseyin Baraner,  Tourexpi'nin Avrupa'daki 3 bin seyahat satış noktasında yaptığı araştırmada, bu yıl Antalya'nın en güvenli tatil beldesi seçildiğini söyledi. İspanya'nın Mallorca şehrinden sonra en çok turisti ağırlayan, en huzurlu ve güvenli şehrin Antalya olduğunu belirten Baraner, ''40 destinasyonda güvenliği en yüksek olan yer Antalya'dır. Antalya, gasp, hırsızlık ve kredi kartı dolandırıcılığı gibi konularda 11 milyon turiste oranla suç oranının en az olduğu destinasyondur'' dedi.

İspanya'ya 15 ülkeden turist gittiğini kaydeden Baraner, Antalya'ya ise 70 ülkeden turist geldiğini söyledi.  Antalya'yı ''huzur bahçesi'' diye nitelendiren Baraner, ''İnsanlar barışmak için Antalya'yı seçiyor. İsrailli turist ile İranlı turist aynı havuzu paylaşıyor. Antalya sadece güneşi ve eğlenceyi arayanların değil aynı zamanda yaşamda huzuru ve barışı arayanların da yeri. Bu anlamda Antalya'nın deniz, kum ve güneşin yanı sıra çok kültürlülüğünü tanıtımda kullanması gerekiyor'' diye konuştu. (Tourexpi)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.