Antalya'da plajda patlama...

Bir otelin plajında çakılların arasına gizlenen patlayıcının patlaması sonucu 10 turist sıçrayan taşlardan hafif yaralandı. Çok sayıda turist de patlamanın şiddetiyle geçici olarak duyma kaybı yaşadı. Olayla ilgili polis ilçede önlem alıp soruşturma başlattı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Antalya'da plajda patlama...

Antalya'nın turistik ilçesi Kemer'de bir otelin plajında sabah saatlerinde meydana gelen patlama korku yarattı. Patlamanın şiddetiyle çevreye saçılan çakıl taşlarından 10 turist hafif yaralandı.

Kemer ilçe merkezindeki bir otelin plajında sabah saat 10.10 sıralarında çakılların arasına gizlenmiş patlayıcı büyük bir gürültüyle patladı. Ses bombasından kaynaklandığı sanılan patlamanın şiddetiyle çevreye saçılan çakıl taşlarından plajda güneşlenen 10 turist hafif yaralandı.

Çok sayıda turist de patlamanın şiddetiyle geçici duyma kaybı yaşadı. Turistler ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırılırken, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. (AHT)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.