Antalya’da BTK seçimlerinde heyecan dorukta

5 Ekim Çarşamba günü Antalya Akra Hotel’de yapılacak olan TÜRSAB Akdeniz (Bölge Temsil Kurulu) BTK Seçimleri’nde Rıza Perçin, TURUNCU ve Kerim Çavuşoğlu ise BEYAZ olmak üzere iki liste yarışacak.

03/10/2022 11:42
Antalya’da BTK seçimlerinde heyecan dorukta

5 yıl boyunca Kemer’den Kaş’a kadar olan bölgede TÜRSAB’ın Batı Antalya Başkanlığı’nı başarıyla yürüten Rıza Perçin’in başkan adayı olduğu TURUNCU renkli liste ile, Başaran Ulusoy döneminde yönetimde yer alan Kerim Çavuşoğlu’nun başkan adayı olduğu BEYAZ renkli liste seçimde yarışacak.

Rıza Perçin, turizm sektörünün farklı branşlarında ticaret hayatına devam eden kimliğinin yanı sıra, 2014-2015 sezonunda Antalyaspor’u 1.Lig’den Süper Lig’e çıkartan yönetim kurulunda yer alması sebebiyle Antalya halkının da yakından tanıdığı genç bir turizmci iş adamı kimliği ve projeleri ile ön plana çıkıyor.

Diğer taraftan Rıza Perçin pandemi döneminde 1.500’e yakın sağlık çalışanına tatil hediye ettiği kampanyayı başlatarak kamuoyundan da büyük takdir topladı.

Kerim Çavuşoğlu bölgede büyük bir dönemi atama yoluyla olmak üzere 20 yıla yakın bir süre başkanlık yapmıştı. Tecrübe sloganı ile üyelerden oy istiyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.