Antalya'da bir garip rehine olayı

Alanyalı turizmci Bahri Şanlı'nın, Manavgat'ta bulunan otelinde kiracıları tarafından rehin tutulduğu iddialarıyla ilgili iyi bir gelişme yaşandı. Şanlı, kendisinin aslında rehin alınmadığını, ancak odasına kapatılmak zorunda kaldığını açıkladı.

18/11/2023 22:28
Antalya'da bir garip rehine olayı

Beş yıl önce otelini kiraya veren Şanlı, bugün otelde kim olduklarını bilmediği ve kendilerini yetkili olarak tanıtan kişilerin bulunduğunu belirterek kendisine kumpas kurulduğunu öne sürdü. Kiraya verdiği otelde zaman içinde sorunlar yaşadığını dile getiren Şanlı, kira bedellerinin ödenmediğini ifade etti.

Şanlı, zamanla otel içinde kendi çalışma odasına girişinin engellendiğini ve olay günü odasının kilidinin değiştirilmesi üzerine çilingir yardımıyla içeri girdiğini ve kendisini kapatmak zorunda kaldığını belirtti. Burdurgazetesi'nde yer alan habere göre, oteldekilerin, odasının elektrik ve internet bağlantısını kestiğini ve şeker ile tansiyon hastası olmasına rağmen yemek ve ilaç erişiminin engellendiğini aktardı.

En sonunda ambulans çağırdığını ve bu sayede ilaçlarına ulaştığını ifade eden Şanlı, daha sonra jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğünü belirtti. Kendisine, otelin marka değerini düşürdüğü gerekçesiyle karşı tarafın şikayette bulunduğunu ve bu nedenle ifadesinin alındığını dile getirdi. Hukuk mücadelesinin devam edeceğini vurguladı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.