Ankara İbis, ekimde açılıyor

Avrupa başta olmak üzere tüm dünya tarafından bilinen marklarını Türkiye’nin dört bir yanına taşıyan Accor Grubu şimdi de Ankara’ya ibis rahatlık ve misafirperverliğini getiriyor.

31/12/2019 23:40
Ankara İbis, ekimde açılıyor

Dünyanın lider uluslararası otel işletmecisi Accor Gurubu, otelcilik sektöründe edindiği tecrübe ve birikimi ile yakın bir geçmişte Türkiye pazarına girdikten sonra hızla büyümeye 14. otelleri ibis Ankara Airport ile devam ediyor. İbis Ankara Airport ekim ayında açılıyor.

Alışılagelmiş otelcilik anlayış ve vizyonuna değişik ülkelerden elde edilen veriler ışığında farklı bir dokunuşla yaklaşan Accor, gruba dahil olan her otelinde misafir profilinin tüm beklentilerini karşılamayı hedeflemektedir. Ankara Esenboğa Havalimanına 2 kilometre uzaklıkta 147 oda kapasiteli ibis Ankara Airport ile grubun otelcilik anlayışı daha fazla insana ulaşmaya devam edecek.

Odalarında sunulacak konfor ve evinizdeymiş hissinin yanı  sıra  gün ışığı alan 2 adet toplantı salonu ile hizmet verecek olan otel, Accor Grubu’nun dinamik markası ibis sayesinde sadece iş toplantıları değil yemek saatlerini de özel olarak hazırlanan menüler sayesinde vazgeçilmez kılıyor.Uluslararası standarttaki, profesyonelliği temele oturtan hizmet anlayışı ile ibis Ankara Airport  Ankara’nın parlayan güneşi olacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.