Ankara HiltonSA, yenilenen dekorasyonuyla fark yaratıyor...

Kapsamlı bir renovasyon süreci geçiren Ankara HiltonSA, şık tasarımı ve yenilenen mekanlarıyla misafirlerini ağırlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ankara HiltonSA, yenilenen dekorasyonuyla fark yaratıyor...

Türkiye 02 Haziran 2010: Başkent Ankara’nın kalbinde, iş merkezlerine, Bakanlıklar ve Resmi binalara, Elçiliklere, alışveriş merkezlerine ve yerleşim alanlarına yürüme mesafesinde olan Ankara HiltonSA yenilenen tasarımı ve mekanlarıyla fark yaratıyor. 5 milyon Euro’luk yatırımla renove edilen 315 odalı Ankara HiltonSA, yenilenen Balo salonları, ana girişi, lobi ve fuaye alanları, toplantı odaları, bar ve restaurantlarıyla geleneksel Hilton kalite ve konforunu şimdi yepyeni bir atmosferde sunuyor.

 

Ankara HiltonSA, yenilenen Kavaklıdere Balo Salonu ile organizasyonların vazgeçilmez mekanı olurken, her türlü görsel-işitsel donanıma ve geniş bir fuaye alanına sahip mekan, ısıtmalı terası ile sigara içenlere de alternatif sunuyor. Yenilenen otel girişi doğal görünümü ile oteli daha belirgin kılıyor. Hilton Lobisi müzik, yeni aperitifler ve beğeneceğiniz menüler eşliğinde bir organizasyona katılmanız veya misafirlerinizle olmanız için keyif alacağınız bir ortam yaratıyor. Hilton’da sevdiklerinizle bir araya gelerek kalitenin ve konforun keyfine varacaksınız.

 

Yenilenen ve çağdaş tasarımı ile 6 adet çok amaçlı Hilton Meetings toplantı salonlarına sahip olan otel, toplantılarınız için gerekli olan her ayrıntıyı sizler için düşünüyor. Ergonomik koltuklar, minibarları, 3M™ dijital sehpalar, 50 kişi kapasiteli çok amaçlı bölünebilen odalar ile aradığınız tüm konforu Ankara HiltonSA’da bulacaksınız.

 

Greenhouse Restaurant, modern tarzı ve konsepti ile Şef Gerald Vaux ve ekibi tarafından hazırlanan Uluslararası, Türk ve Osmanlı yemeklerinin en güzel ve en iddialı lezzetlerini şimdi yepyeni bir ortamda sunuyor. Korunaklı güneşlenme terası ile kahvaltı, öğle ve akşam yemekleriniz için vazgeçilmez olan mekan, haftanın yedi günü sabah 06.30’dan 22.30’a kadar hizmet veriyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.