Anı Tur ile Blu-Express'ten işbirliği...

Anı Tur ile İtalyan Havayolu olan Blu-Express ile yaklaşık 400 Bin Euro’luk bir anlaşmaya imza attı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Anı Tur ile Blu-Express'ten işbirliği...

Konuyla ilgili Anı Tur Yurtdışı Turları Departman Yöneticisi Cihan Saray, Türkiye’de ilk defa bir firmanın Blu-Express ile bu denli büyük bir işbirliği içerisinde olduğunu belirtirken bu seneki yatırımlarının 2013 sezonunda 1.000.000 Euro’nun üzerine çıkacağını belirtti. Blu-Express ile ayda ortalama 500 kişiyi seyahat ettirdiklerini 2012 ilk dört ayında yaklaşık 2000 kişinin seferini düzenlediklerini, bu sayının sezon sonuna kadar 12 bin olmasını hedeflediklerini belirtirken, İtalya dışında Blu-Express’in diğer uçuş noktaları Küba, Meksika ve Dominik Cumhuriyeti gibi uzak destinasyonları da çok yakında Anı Tur misafirlerinin beğenisine sunacaklarını açıkladı.

Roma, Fiumicino'da mukim tek low cost havayolu şirketi olan Blu-Express, Alitalia'dan sonra İtalya'nın ikinci uzun menzilli filosuna sahip ve yeni Dreamliner Boeing 787'yi sipariş vermiş olan ilk Avrupa havayolu unvanına sahip Blue Panorama Airlines'ın engin tecrübesinden güç alan bir havayolu şirketi.

Seyahat acenteleri ile yakın işbirliği, uçuş tecrübesini mümkün olduğunca zevkli geçmesini sağlamaya çalışmaları, olası gecikme veya iptallerini elektronik posta ve sms ile zamanında bildirilmesini sağlamaları, İtalyan havayolu şirketleri arasında en düşük uçuş iptal oranına sahip olmaları diğer low cost havayolu şirketleri ile aralarındaki farklardan bazıları...

148 yolcu kapasiteli 3 adet Boeing 737/300 ve 167 yolcu kapasiteli 3 adet Boeing 737/400 sahip olan Blu-Exspress ailesine Blue Panorama Airlines'in filosunda bulunan uçaklar da ekleniyor. (2 adet Boeing 757, 4 adet Boeing 767)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.