Anex, Türkiye uçuş programını genişletti

Anex, 2024 yaz sezonu için Türkiye’ye charter uçuş programını genişletti. Antalya’ya daha önce 7 şehirden açıklanan rotalara, Rusya’nın diğer 8 şehrinden yeni charter programları eklendi. Anex ayrıca 4 şehirden tarifeli sefer sayısı da artırdı.

11/01/2024 14:13
Anex, Türkiye uçuş programını genişletti

Atorus.ru’nun haberine göre Fraport TAV Antalya Havalimanı’na Ekaterinburg, Sochi, Nizhny Novgorod, Ufa, Samara, Krasnoyarsk, Mineralnye Vody, Novosibirsk olmak üzere 8 şehirden  direkt uçuşlarla yeni charter programları eklendi. Moskova, St. Petersburg, Kazan ve Perm’den  de uçuş sayısında artış yaşandı.

Program genişletildikten sonra Rusya’nın 15 şehrinden Antalya tatil beldelerine garantili uçuşlarla paket turlar düzenlenmeye başlandı. Bunlar: Moskova, Kazan, Çelyabinsk, Tyumen, Omsk, Perm, St. Petersburg, Yekaterinburg, Soçi, Nijniy Novgorod, Ufa, Samara, Krasnoyarsk, Mineralnye Vody ve Novosibirsk. Bodrum’da Anex turistleri yaz için 5 şehirden direkt charter ve blok ulaşım imkanına sahip: Moskova, Soçi, Kazan, Yekaterinburg ve Tyumen. Anex, Dalaman’a 6 şehirden uçuş planladı: Moskova, Samara, Minvod, Yekaterinburg , Ufa, Moskova ve Çelyabinsk. Bölgelerden Antalya, Dalaman ve Bodrum’a uçuş programlarının başlaması Nisan sonu, Moskova’nın yaz tarifesi ise 3 Nisan’dan itibaren planlanıyor.

Anex basın servisi, mevcut versiyondaki programın nihai olmadığını ve yaz yaklaştıkça kalkış şehirlerinin sayısının artırılabileceğini vurguluyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.