Anex Tour, Rus gazetecileri Antalya’da ağırladı

Anex Tour, Rusya’nın farklı şehirlerinden 35 basın mensubunu Nirvana Cosmopolitan’ın ev sahipliğinde Antalya’da ağırladı. Antalya’yı ve Antalya otellerini yakından tanıyan Rus basın mensupları, Anex Tour’un yaptığı organizasyonla keyifli bir haftasonuna imza attılar.

23/01/2023 14:39
Anex Tour, Rus gazetecileri Antalya’da ağırladı

Her sene yüzlerce acenta yetkilisini Antalya’da ağırlayan Anex Tour, bu sefer basın mensuplarına özel bir organizasyon gerçekleştirdi. Rusya’nın farklı şehirlerinden 35 basın mensubunu Kilit Grubu’nun ev sahipliğinde Antalya’daki Nirvana Cosmopolitan’da ağırlayan Anex Tour, basın mensuplarına yoğun iş tempoları içinde kısa bir mola imkanı sunarken Antalya ve Antalya otellerini de tanıtma imkanı buldu.

Cuma günü Antalya’ya gelen ve Cumartesi günü yapılan konferansla Antalya’nın ve Anex Tour’un sunduğu tatil imkanlarını yakından tanıyan Rus basın mensupları akşam ise kendileri için hazırlanan gala gecesine katıldı. Keyifli bir gece geçiren basın mensupları Pazar günü ülkelerine uçtu.

Basın mensuplarına özel

Basın mensuplarına özel bir gezi düzenlediklerini belirten Anex Tour Rusya Genel Müdür Yardımcısı Yana Muromova, yaptıkları organizasyonla basın mensuplarına hem kısa bir tatil hem de Antalya ve Antalya otellerini tanıtma imkanı bulduklarını söyledi.

Muromova, “Rusya’da firmalar basın mensuplarından korkar. Biz ise 2016 yılından bu yana basın mensupları ile daha fazla bir araya gelerek iletişim kurmaya başladık. Sadece tatilciler ve acente yetkilileri ile değil basın mensupları ile de bir araya gelmemiz gerektiğini düşündük.

Çünkü basın mensupları bulundukları bölgelerin ve şehirlerin nabzını tutan insanlardır. Onların verecekleri haber ve bilgiler, okuyucular için çok önemli” dedi.

“Antalya’yı çok beğendiler”

Basın mensupları için özel etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Muromova, “Bu etkinliklere Moskova’da başladık ve her yıl yapmaya başladık. Basın mensuplarımızla düzenli bir şekilde görüşüyoruz. Bu yıl da değişik bir şey yapıp Antalya’ya geldik. Yaptığımız organizasyonla 35 basın mensubunu Antalya’da ağırlıyoruz. Antalya’yı çok beğendiler.

Normalde her sene yüzlerce acentayı burada ağırlıyoruz ama bu sefer sadece basın mensupları için de bir organizasyon gerçekleştirdik. Onların kendilerini özel hissetmelerini istedik. 3 gün boyunca Antalya’yı ve otelleri yakından tanıdılar. Bu basın gezimizi önümüzdeki senelerde de yapacağız. Antalya’nın yanında İstanbul için de bir gezi yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.