Utopya Hotel'i Anex satın aldı
Rusya, Ukrayna, Kazakistan gibi ülkelerin en büyük tur operatörlerinden birisi olan Anex Tour'un otelcilik birimi olan ATG Anex Tourizm Grubu'na kiralanması planlanan Utopia World Hotel'de flaş gelişme.

Selectum Hotel Belek, Asteria Belek, Fastasia Hotel Çamyuva, WOW Bodrum ve Art Hotel ile bünyesinde 5 otel bulunan ATG Anex Tourism Group, Antalya Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel için de harekete geçti.
ATG Anex Tourism Grup'a bağlı Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile Utopya Turizm arasında 2018 yılı Aralık ayında Alanya'daki 5 yıldızlı Utopia World Hotel' in satılmasına ya da kiralanmasına yönelik "Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi" imzalanmıştı.
Kiralamaktan vazgeçip satın aldı
Utopia World Hotel'in satış sürecine yönelik ise her hangi bir rakam paylaşılmadı. İki şirket arasında 4 ay içerisinde karşılıklı olarak yapılan çok sayıda görüşmenin ardından; Utopia World Hotel'in kiralanması yerine satın alınması kararlaştırıldı.
559 odaya sahip
Syedra antik kentinin, yakınında 2007 yılında inşa edilen tesis 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa/bina bulunuyor. 105.000 m2 arazi üzerine kurulan komplekste 15.000 m2 Aqua park ve mavi bayraklı özel plaj da bulunuyor.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: