Anemon’dan Diyarbakır’a yeni otel

ACB Dış Ticaret A.Ş., Diyarbakır’da tamamladığı 4 yıldızlı otel yatırımı, Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli otel markası Anemon’a emanet etti. Anemon Diyarbakır Hotel, Temmuz ayı ile birlikte misafir ağırlamaya başladı.

08/07/2020 21:57
Anemon’dan Diyarbakır’a yeni otel

Anemon Turizm A.Ş., İcra Kurul Başkanı; Oğuz Akçura, “Anemon Diyarbakır oteli ile yeni bir döneme başladık. Bu açılış, 30 yıllık otelcilik tecrübemizle 15 ilde 18 otel sayısına ulaşan markamızı, 'Yönetim anlaşması modeli' ile pek çok şehre yayma hedefimizin en önemli halkası oldu. Ülkemizin kendi markası olarak, ülke dinamiklerine ve tecrübemize dayanan özgüvenimizle pek çok ilde yeni açılış haberleri vermeyi planlıyoruz” dedi.

Anemon Hotels, ACB Dış Ticaret A.Ş.’nin Diyarbakır’da tamamladığı 4 yıldızlı otel yatırımını, Anemon Diyarbakır Hotel’i zincirine kattı. Böylece Anemon Grubu, "Yönetim anlaşması modeli” ile markasını Türkiye'nin pek çok iline yayma hedefinin turizmin parlayan yıldızı Güneydoğu'daki en önemli halkasını gerçekleştirmiş oldu.

15 ilde 18 otel sayısına ulaştık

Akçura yaptığı açıklamada, “Anemon Diyarbakır oteli ile yeni bir döneme başladıklarını belirterek “Bu açılış ile 30 yıllık otelcilik tecrübemizle 15 ilde 18 otel sayısına ulaşan markamızı, 'Yönetim anlaşması modeli' ile pek çok ile yayma hedefimizin en önemli halkası oldu.

Ülkemizin kendi markası olarak, ülke dinamiklerine ve tecrübemize dayanan özgüvenimizle pek çok ilde yeni açılış haberleri vermeyi planlıyoruz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.