Anemon Otelleri'nden yeni yıl galası

Anemon Otelleri’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yeni yıl galasının bu yılki adresi Anemon Koleksiyon Galata Otel oldu.

29/12/2023 21:08
Anemon Otelleri'nden yeni yıl galası

Galata’nın tarihi dokusuna Anemon Galata’nın eşsiz Haliç ve boğaz manzarasının eşlik ettiği yeni yıl buluşmasında Anemon yetkililerinin yanında acenteler başta olmak üzere turizm ve otelcilik sektörünün farklı alanından davetliler de katılım gösterdi.

Anemon Galata Otel’in teras katında bulunan Firuzende Galata’da piyano dinletisi eşliğinde gerçekleşen etkinlikte, Firuzende Galata şeflerinin imzasıyla hazırlanan menüler geceye lezzet kattı.

2024’te de Yatırımlara Devam

Gecenin organizasyonunu İcra Kurulu Üyesi ve Oteller Satış Direktörü Nesligül Akçura, İcra Kurulu Üyesi ve Oteller Genel Koordinatörü Uğur Şahbaz ve İcra Kurulu Üyesi İlker Özyılmaz üstlenirken, Anemon markasının 2024 yılında da yatırımlarını sürdüreceği vurgulandı.

Yeni yıl dileklerini paylaşan yetkililer; “2023 yılında Mardin ve Karabük ile iki yeni otelimizin kapılarını açtık. 2024 yılının başında açacağımız Bursa otelimizden sonra ülkemizin farklı bölgelerine Anemon misafirperverliğini taşımaya devam edeceğiz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk senesinde herkese mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyoruz” şeklinde konuştular.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.