Amerika'da fark yaratacak Türk restoranı açıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini yüksek kalitede sunmayı hedefleyen 'Uzzo' açıldı.

09/09/2023 00:56
Amerika'da fark yaratacak Türk restoranı açıldı

Yaklaşık iki ay önce, Florida'nın Boca Raton bölgesinde hizmete giren Uzzo Turkish & Mediterranean Cuisine adlı restoran, Türk mutfağını Amerikalılara ve halihazırda Türk mutfağını seven her kesime en kaliteli, en lezzetli ve en iyi sunumlarla sağlamayı hedefliyor. Chef Uygar Zirek ve Anet Dülger tarafından açılan restorana, hem Florida'dan, hem de çevre eyaletlerden yoğun ilgi gösteriliyor.

Boca Raton'a yeni bir Türk restoranı kazandıran 'Uzzo'nun toplam 200 kişilik kapasitesi bulunuyor. Güler yüzlü personeli, temiz hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti, başka hiçbir yerde bulunmayan tarzda ilginç şovları ile fark yaratan Uzzo, damak çatlatan lezzetleriyle görülmeye değer bir mekan olarak dikkat çekiyor.

Oldukça ferah ve sade döşenmiş mekanda, aileler ve büyük gruplar için büyük masalar da mevcut. Restoranın genişliği sayesinde herkesin rahat etmesi sağlanıyor. Uzzo'nun en iddialı lezzetleri arasında 'Uzzo Girit Ezmesi', 'Yaprak ciğer' ve 'Musaka' yer alıyor. Tüm kebap çeşitleri ile deniz mahsulleri de, restoranın en beğenilen lezzetleri arasında bulunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.