Alman turiste, Türk usulü düğün

Almanya’da aynı klinikte çalışan Schweizer çiftine, 15 senedir 21 kez geldikleri tatillerinin adresi olan Club Nena’da sürpriz bir Türk düğünü düzenlendi. Temsili nikahları kıyılan Alman çifte gece boyunca Türk Gelenekleri yaşatıldı.

31/12/2019 23:40
Alman turiste, Türk usulü düğün

Halil ÖNCÜ - MANAVGAT

Club Nena sahibi Nevin Akçelik’in sürpriz organizasyonu ile 2.kez temsili olarak nikâh masasına oturan Schweizer çiftine yöresel kıyafetler giydirildi ve ellerine kına yakıldı. Çifte altın hediyesi takan Akçelik, hayırlı olsun dileklerinde bulunurken yaptığı açıklamada, “Onlar 15 yıldır hep bizle beraberler ve tatillerinin adresini Club Nena olarak görüyorlar. Artık bizlerden birisi oldular. Kendilerine bir sürpriz yaptık ve güzel bir Türk düğünü organizasyonu ile nikâhlarını temsili olarak tekrar kıydık. Misafirlerimiz unutulmayacak bir akşam yaşadılar ve çok memnun kaldılar” dedi.

14 Şubat 2014’de Almanya’da yaşadıkları kent Bad Bellingen’de resmi nikahları kıyılan 61 yaşındaki Daisy Schweizer ve 72 yaşındaki Dr.Christhard Schweizer’in temsili nikahını otelin insan kaynakları müdürü Nedim Tuncay kıyarken, çiftin şahitliklerini de otel genel müdür yardımcısı Fevzi Pamukçu ve F&B Müdürü Ahmet Özen yaptılar.

Otelde konaklayan misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede animasyon ekipleri gece boyunca Türk geleneklerini misafirlere yaşattılar. Çift gece sonunda yaptıkları açıklamalarda “ Hayatta unutulmayacak anlar vardır. Bu gece de onlardan biriydi. Başta Club Nena Otel sahibi Nevin Akçelik olmak üzere tüm otel personeline gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz” dediler.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.