Alltours seyahat acentalarının başına, Ender Karadağ getirildi...

Almanya’nın en büyük 4. tur operatörü konumunda olan Alltours grubuna bağlı Reisecenter Alltours (RCA) seyahat acentaları zincirinin yeni sorumlusu, TUI grubundan gelen Ender Karadağ oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Alltours seyahat acentalarının başına, Ender Karadağ getirildi...

Alltours tur operatörünün yeni Franchise Müdürü Ender Karadağ oldu. 100’ün üzerindeki RCA seyahat acentalarının yönetimini üstlenen Ender Karadağ, 1998 yılından bu yana TUI Leisure Travel Management (TLT) şirketinde yöneticilik yapıyordu.

 

100’ün üzerindeki Reisecenter Alltours (RCA) seyahat acentalarının tek muhatabı Ender Karadağ olacak. Karadağ, bundan sonra franchise ortaklarının eğitimi, ağın genişletilmesi, satış kanallarının şekillenmesi ve iyileştirilmesi, pazarlama ve satış stratejilerinin oluşturulması gibi konulara ağırlık vereceğini belirtti.

 

Karadağ, bu görevi Alltours Yönetim Kurulu'na geçen Stefan Schrödel’den devraldı. Schrödel, Alman medyasına; “Ender Karadağ, bu görevi teslim edebileceğimiz en tecrübeli ve en iyi isim. Grubumuza katılması, 100’ün üzerindeki RCA acentalarının ivme kazanmasına ve yeni franchise ortaklıklara yol açacaktır” dedi. (tourexpi)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.