Alışveriş devi Alibaba ilk otelini açtı

Çin merkezli online alışveriş devi Alibaba Group, Zhejiang Eyaletine bağlı Hangzhou kentinde, mülkiyeti kendisine ait ilk tesisi FlyZoo Hotel’i hizmete açtı.

06/11/2018 09:26
Alışveriş devi Alibaba ilk otelini açtı

Alibaba Future olarak da anılacak olan otel, Alibaba Xixi Park'ın doğu kanadında yer alıyor. TUYED.org.tr'de yer alan habere göre, birçok teknolojik yeniliklerle donatılan otelin, müşterilerine akıllı bir misafirperverlik hizmeti sunacağı belirtiliyor.

İnsanların istihdam edilmediği  otelde, check-in/check out, kat hizmetleri gibi tüm işleri robotlar yapıyor. Otel bu özelliğinden dolayı “robot otel” olarak da biliniyor. FlyZoo Otel’de akıllı hoparlörler gibi en son teknolojik yeniliklerle donatılmış yedi temalı oda bulunuyor. Sese duyarlı son teknoloji sayesinde, otel misafirleri odanın sıcaklığı ve ışık yoğunluğununun yanı sıra, odadaki tüm aletleri sesle kontrol edebilecek.

Alibaba yönetimi, kuluçka merkezi gibi projelendirdikleri FlyZoo Hotel ile müşteri deneyimlerini misafirperverlik anlayışıyla bütünleştirerek geliştirmeyi hedefliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.